2019 Mobilya Trendleri

Nisan 29, 2021

 Kusursuz evi inşa etmek söz konusu olduğunda, her tasarım meraklısı mobilyaların yer açabileceğini veya bozabileceğini bilir.2019 mobilya trendlerini anlamamıza yardımcı olmak için, bazı rehberlik için üst düzey tasarımcılar ve endüstri uzmanları ile birlikte olduk.Allık renkli döşemeden eşsiz, el yapımı parçalara kadar, bunlar 2019 yılı mobilya modelleri radarınızda tutulacak en iyi mobilya trendleridir.



Oksitlenen Meşe


mese-mobilya-modelleri

Eskiyle birlikte, okside edilmiş meşe ile.2019 mobilya modelleri denenmiş ve gerçek beyaz meşe ağacının kararmış bir versiyonu olan daha fazla mobilya ve dolap getirecek.Mekanlarında arayanların rahatı ve topraklanmasını sağlayacak.



Lüks Yatakbaşı


luks-yatakbası

Görkemli kumaşların altına yerleştirilmiş evde tatlı rüyalar görmenin bir hayal olduğunu hayal edin.Başlığınızı mücevher tonlu kadife döşemeyle kaplamak, herhangi bir yatak odasının sıkça bastırılmış sığınağına bir dokunuş katıyor.


KALIN


mobilya-trendleri

2019 mobilya trendlerinde sarkaç, canlı beyaz, yumuşak dokunsal İskandinav esintili Hygge'dan canlı, yüksek kontrastlı desenlere ve malzemelerin ve ölçeklerin büyük ifade karışımına geri dönüyor.Etrafımızdaki dünyadaki hacim artmaya devam ederken, insanlar olmaya devam edecek iç seçimlerle daha fazla cesaret veriyor. 


Çok İşlevsel Mobilya


cok-islevsel-mobilyalar

Yaşam şu anda belirsiz ve karmakarışık hissediyor.Müşterilerimizin evlerini ve iç mekanlarını basitleştirmek istediklerini gittikçe daha fazla duyuyoruz.Bu amaçla 2019 yılı mobilya trendleri ile gelen bu sandalye ve içecek masası kombinasyonunun daha çok işlevli mobilyalarını göreceğimize inanıyoruz.


El Yapımı Mobilyalar



el-yapimi-mobilya

2019 yılı mobilya trendleri ile el işi özgünlüğüne dönüş, özellikle mobilya ve dekoratif sanatlar söz konusu olduğunda, seri üretime giren parçaları satın almak söz konusu olduğunda, 2019'da çok daha popüler olacak.

Kızıl Tonlar



kizil-mobilya

Allık yeni nötrdür.Sakinleştirici bir palet için griler ve doğal maddelerle eşleşir. Donanma, orman yeşili veya sitrin gibi cesur renklerle birleştirilebilir ve cesur rengin kahraman olmasını sağlar.



Rahat Yataklar


rahat-yatak-modelleri

2019 mobilya trendleri ile yataklar daha fazla rahat olacak.Dünyada pek çok şey var ve uyurken ve gevşerken kendimizi beslenmiş ve korumalı hissetmek istiyoruz.Rahat bir şekilde döşemeli başlıklar ve basamaklar kaplanacak sıcak bir kucak gibi hisseden tekstiller ile.


Geometrik Desenler



mobilya-modelleri

Şu anda geometrik desenlerle dolup taşıyorum.Sıkı kabile tekrarlarından uzaklaşarak, daha ölçekli ve asimetrik şekillerin üzerine sarkıyoruz.Mükemmel derecede kusursuz.


Doğal Materyaller


mermer-banyo-modelleri


2019 mobilya trendleri ile doğal malzemeler ve iç mekanlarımıza ekledikleri görsel dokuya duyduğumuz hayranlık devam edecek.Beklenmedik kategorilerde kullanılan doğal taşlar, kuvarsit ve hatta terrazzo bile hoşgörüyü biraz daha zevkli kılacak şekilde lüks ve pratikliği birleştiriyor.


Düzgün Tasarımlar


ev-girisi

1970'lerden esinlenen yuvarlak mobilyalar devralmaya devam edecek.Yuvarlak sırtlı sandalyeler, kıvrımlı trendi evinize getirmenin şık bir yoludur.



Metal'in Yenilikçi Kullanımları


metal-mobilya-modelleri

Metaller daha ilginç şekillerde kullanılacak ve her zamankinden daha popüler olacak, ama artık altın yükselmeyecek.Altın, pirinç veya karartılmış metaller olsun,dantelli veya kütleli olarak kullanılacaklar.Kesinlikle daha ilginç olacaklar ve geçmişte olduğundan daha heykel temelli bir şekilde tasarlanmış, sanat olarak işlev olarak güçlü bir itme var.


El Yapımı Özel Parçalar


el-yapimi-mobilyalar

Mobilyada gördüğüm bir eğilim, el yapımı, özel parçalara doğru bir hareket. İnsanlar parçalarının nereden geldiğinin hikayelerini bilmek istiyorlar.Kimin yaptığını ve hangi sürecin işlediğini bilmek istiyorlar. Fyrn gibi bir şirket el yapımı mobilya getiriyor modern, el yapımı parçaları ile bugüne kadar.


Küçük Detaylar


beyaz-koltuk

Döşemedeki küçük detaylar tasarım üzerinde büyük etkiye sahiptir.Dikişler bir delik açabilir.Kontrast borular, kontrast dikişler ve ayrı ayrı kullanılan flaşlı dikişler benzersiz ve algılanan bir değer yaratır



Çağdaş Hatlarla Doğal Taş



tas-mermer

Şu anda doğal taştan herhangi bir şeyi modern bir çizgide buluşturuyorum.Bir yemek alanında görsel ağırlığı yan yana koymak için hafif bir yemek sandalyesiyle karıştırılmış bir Calacatta mermer yemek masası fikrini seviyorum. Bu sandalyeye vintage ve hafif bir rattan parçası olun ve zarif hissettiren, ancak yine de rahat ve havalı bir kombinasyona sahipsiniz.


Sanat Deco


sanatsal-mobilya-modelleri


Art Deco etkisinin önümüzdeki yıl hem tekstil tasarımına hem de mobilya silüetlerine ilham vererek daha belirgin hale gelmesini bekliyoruz.Renk açısından, pembe mobilyalarda çok güçlü olmaya devam ediyor.Bu göz önüne alındığında, allık tonunu tamamlayan renklerin olmasını bekliyoruz.

Antikalar


antika-mobilya-modelleri


Antikalar tasarım geleceğine heyecan verici bir selam veriyor.İnsanlar odalarının ruha, kişiliğe sahip olmasını ve bir hikaye anlatmasını istiyorlar. Viyet, Chairish ve 1st Dibs gibi harika siteler, antikalar büyük bir dönüş yapmak.2019 mobilya trendleri ile burada sona geldik.Peki siz bunlardan hangilerini beğendiniz?


Benzer Yazılar:

0 yorum